Darmowa Dostawa od 249,00 zł
Koszty dostawy od 8,99 zł (punkty odbioru)
Odbiór osobisty za 0 zł:
Warszawa, Wrocław, Białystok, Poznań, Częstochowa, Łódź, Lublin, Szczecin, Piotrków Trybunalski, Zamość,
Suwałki, Ełk,
Grajewo, Chojnice, Świdnica,
Zielonka, Łomża.
Odkrywaj moc diety, której zdrowie zawdzięczają tysiące polaków.
Z kultową dietą warzywno-owocową dr Ewy Dąbrowskiej
-
odkryjesz życiodajną moc smacznych potraw,
-
odbudujesz dobrą kondycję Twojego organizmu,
-
poprawisz wygląd swojej skóry,
-
zwalczysz uczucie zmęczenia,
-
ograniczysz infekcje i zwiększysz odporność.
Czytając tę książkę, poznasz:
-
5 filarów zdrowego odżywiania, które staną się podstawą Twojej diety,
-
powody, dla których nie możesz schudnąć i pozbyć się problemów ze zdrowiem,
-
,,tajemne" metody dietetyków przedstawione w czytelny sposób,
-
reguły prawidłowego i świadomego komponowania posiłków,
-
zasady efektywnej aktywności fizycznej i sekret trwałej motywacji.
Ta książka to jedyna na rynku pozycja zawierająca zbiór przepisów na prawidłowe i zdrowe wyjście z diety warzywno-owocowej! Znajdziesz w niej:
- informacje dotyczące kolejnych etapów wychodzenia z postu - pełny program w jednym miejscu,
-
115 doskonałych przepisów zgodnych z protokołem wyjścia z diety,
-
listę produktów niezbędnych do przeprowadzenia każdego z etapów wychodzenia,
-
przykładowe zestawy menu,
-
sprytne wskazówki, porady dietetyczne i triki na właściwe odmierzanie składników i porcji posiłków.
Zdrowie zakręcone w słoikach
Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Dlatego fermentowana żywność jest wyjątkowo zdrowa. Jeśli nie masz piwnicy lub chłodnego miejsca - nie martw się. Wcale nie potrzebujesz ogromnych beczek czy słoików. Z tym poradnikiem kiszenie jest naprawdę proste!
W książce znajdziesz:
-
porady, jakie produkty wybrać do kiszenia, w czym najlepiej kisić,
-
przepisy na fermentowane dania: kiszone warzywa, kimchi, kombuchę, zakwas z buraków, chleb na zakwasie,
-
wskazówki, jak wykorzystać kiszone produkty w poście i diecie dr Ewy Dąbrowskiej,
-
porady, jak zrobić domowe mleko kwaszone, kefir, jogurt czy jajka peklowane,
-
inspirujące, nietypowe przepisy na warzywa i owoce: kapustę kiszoną z imbirem i marchewką, kiszone jabłka i cytryny, kiszone rzodkiewki i kiszony ananas,
-
sposoby na wykorzystanie fermentowanych produktów w kuchni w zbilansowanych przepisach.