Zamknij [X] |
Galeria
|
![]() ![]() |
![]() |
Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji.
Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor "The New York Times" powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia - ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie. Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych. Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni!
Przeczytaj darmowy fragment książki
![]() |
___
Ten facet jest prawdziwą gwiazdą rocka na scenie kulinarnej. - "The New York Times"
Sandor Katz to prawdziwy król fermentacji. - Sally Fallon Morrell, prezes The Weston A. Price Foundation
Sklep prowadzony przez Glosel sp. z.o.o. sp.k., ul. Kolejowa 12E, 15-701 Białystok
Copyright © 2004-2021 CzaryMary.pl Mapa galerii: 1 | 2 |