Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Camu camu (Myrciaria dubia) jest krzewem z rodziny mirtowatych, którego owoce od setek lat używane są przez rdzenne ludy Ameryki Południowej. Każdy dziki krzew może wydać około 12 kg jagód rocznie. Owoce camu camu są żółto-czerwone i bardzo kwaśne, dlatego często mielone są na proszek i mieszane z innymi produktami, zamiast służyć jako samodzielny przysmak.
Ekstrakt z owoców camu camu (Myrciaria dubla) standaryzowany na zawartość min. 17% witaminy C. Skład kapsułki: Celuloza roślinna (wegetariańskie)
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze pokojowej w sposób niedostepny dla małych dzieci.
Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Osoby przyjmujące leki powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane małym dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym.
YANGO Sp. z o.o. ul. Granitowa 3/14, 02-681 Warszawa
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |