Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Makaron jest wyrobem rzemieśliniczym, typowym dla miejscowości Gragnano, położonej niedaleko Neapolu. Dzięki bardzo długiemu suszeniu ma charakterystyczny smak.
Mąka z pszenicy durum*, woda
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
W 100 g:
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania: 13 min. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed nasłonecznionym miejscem.
Bio Planet S.A. Fabryczna 9B, 05-084 Leszno k. Warszawy
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |