Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Mieszanka do pieczenia chleba z m±ki owsianej bezglutenowa 500 g bio
m±ka owsiana pełnoziarnista (bezglutenowa)* 33,7%, skrobia kukurydziana*, m±ka gryczana pełnoziarnista*, m±ka pełnoziarnista z prosa br±zowego*, skrobia ziemniaczana*, zakwas gryczany w proszku* (m±ka gryczana*, m±ka z komosy ryżowej*, kultury starterowe), sól morska, substancja zagęszczaj±ca: guma ksantanowa, mielone łuski babki jajowatej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
W 100 g
Zawarto¶ć opakowania, 1 paczkę drożdży suszonych i 500 ml letniej wody krótko zarobić i przełożyć na blachę wyłożon± papierem do pieczenia albo do natłuszczonej foremki. Ciasto wygładzić za pomoc± nawilżonej szpatułki do ciasta i posypać m±k±. Pozostawić chleb do wyro¶nięcia w ciepłym miejscu przez 30 minut. Nagrzać piekarnik do 250 stopni C (górna i dolna grzałka), do żaroodpornej miski wlać 100 ml wrz±cej wody, pozostawić na dole piekarnika i podpiec chleb przez 10 minut. Następnie piec chleb w 220 stopni C przez 50 minut.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
BAUCK GMBH, DUHENWEITZ 4, 29571 ROSCHE
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczon± odpowiedzialno¶ci± sp.k. Al. Tysi±clecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |