Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Tempeh wytwarzany jest z ziaren soi przez fermentację. Stanowi tradycyjny składnik kuchni indonezyjskiej.
ziarna SOI* 80 %, woda, kultury grzyba Rhizopus (*certyfikowany składnik ekologiczny)
W 100 g
dzienna referencyjna wartość spożycia
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu, a po otwarciu w warunkach chłodniczych. Spożyć w ciągu 3 dni.
Soja.
De Smaakspecialist B.V.,Luchtenburgseweg 2, 4858 RJ, Ulvenhout AC, Nederland
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |