Darmowa Dostawa od 249,00 zł
Koszty dostawy od 8,99 zł (punkty odbioru)
Odbiór osobisty za 0 zł:
Warszawa, Wrocław, Białystok, Poznań, Częstochowa, Łódź, Lublin, Szczecin, Piotrków Trybunalski, Zamość,
Suwałki, Ełk,
Grajewo, Chojnice, Świdnica,
Zielonka, Łomża.
Sprawdzone przepisy na dania bez pszenicy na każdą porę rokuMagdalena i Stanisław Romek, autorzy popularnego bloga kulinarnego Kuchenne Wariacje, oddają w Wasze ręce swoje najcenniejsze przepisy na potrawy bezglutenowe, które z przyczyn zdrowotnych na stałe wprowadzili do swojej kuchni.Magda specjalizuje się w daniach głównych, sałatkach i zupach. Staszek – osładza życie ciastami i deserami. Po wielu miesiącach eksperymentów i testów udało im się skomponować zestaw stu przepisów na bezglutenowe wytrawne i słodkie dania, które bez trudu można przygotować w polskich domach przez cały rok. „Sezonowo bezglutenowo“ to świetna propozycja dla osób, które chcą poszerzyć swój kulinarny repertuar o nowe ciekawe pomysły, a także dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z dietą bezglutenową i zupełnie nie wiedzą, co jeść i jak gotować bez pszenicy. Staranna kompozycja książki oraz podział na pory roku ułatwiają znalezienie inspirujących przepisów z użyciem sezonowych, łatwo dostępnych i świeżych owoców, warzyw i grzybów. Autorzy zadbali też o stronę wizualną swojej pierwszej książki kucharskiej. Każdemu przepisowi towarzyszy zdjęcie potrawy, dzięki czemu jeszcze łatwiej przygotować pyszny, zdrowy i atrakcyjnie wyglądający posiłek.