Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Syrop z agawy to alternatywa dla wszystkich, którzy lubią słodki smak bez użycia cukru. Syrop z agawy jest prawie 1,5 razy słodszy niż cukier, dlatego wystarczy niewielka ilość, aby bez zbędnych kalorii cieszyć się słodkim smakiem. Łatwo rozpuszcza się w zimniej i ciepłej wodzie, dlatego idealnie nadaje się do posłodzenia kawy, herbaty, zimnych napojów czy gotowania. Syrop można również używać do wypieków, jednak należy pamiętać że szybko brązowieje.
Zastosowanie: do słodzenia jako zamiennik cukru.
Miejsce pochodzenia: Meksyk
Tabela wartości odżywczej w 100 g produktu:
Wartość odżywcza: |
100 g |
Wartość energetyczna |
1308 kJ/ 312 kcal |
Tłuszcz: - kwasy tłuszczowe nasycone |
1 g 0 g |
Węglowodany: - cukry |
75 g 75 g |
Białko |
1 g |
Sól |
0,128 g |
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |