Zamknij [X] |
Galeria
|
![]() |
![]() |
Ekologiczny pęczak jęczmienny powstaje z obłuszczonego i wypolerowanego ziarna jęczmienia. Stanowi doskonały dodatek do dań mięsnych i wegetariańskich. Polecamy także do zup, zapiekanek, do nadziewania gołąbków czy gulaszy.
Kasza jęczmienna pęczak* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny).
W 100 g:
Uprzednio wypłukany pęczak gotować w osolonej wodzie w proporcji 1:3 (1 porcja pęczaku na 3 porcje wody) na małym ogniu ok. 20 min.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt zawiera alergen: gluten. Może zawierać alergeny: orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję.
Bio Planet S.A., Fabryczna 9B, 05-084 Leszno k. Warszawy
Sklep prowadzony przez Glosel sp. z.o.o. sp.k., Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok
Copyright © 2004-2022 CzaryMary.pl Mapa galerii: 1 | 2 |