Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Suszone w temperaturze poniżej 42°C. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
Algi morskie kombu* (Laminaria ochroleuca) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
W 100 g:
Gotować przez 5 minut, gdy wywar nabierze aromatu, usunąć algi. Używać tylko do wywaru. Zaleca się używać 1 g alg kombu na 1 litr wody. Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte.
Może zawierać mięczaki, SKORUPIAKI, ryby.
PORTO-MUINOS, S.L., POL. O ACEVEDO, PARCELA 14, 15185 CERCEDA
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |