|
Amylon Proszek do pieczenia bezglutenowy 12 g Bio.
|
Nasza cena:
3.51zł
|
|
Proszek kakaowy powstaje po zmieleniu suszonych ziaren kakaowca. Wykorzystywany jest jako składnik wyrobów cukierniczych m.in. czekolady, ciast, napojów, polew czekoladowych oraz wielu innych. Kakao BIO to znany prawie wszystkim dodatek do deserów, napojów oraz główny składnik czekolady....
|
Nasza cena:
10.26zł
|
|
ERYTRYTOL (erytrol) słodzik stołowy na bazie erytrytolu. Opakowanie 1000 g zawiera 100 sugerowanych porcji. Kraj pochodznia: Chiny* *kraj pochodzenia może być inny, w zależności od partii produktu.
|
Nasza cena:
18.29zł
|
|
Masło orzechowe Składniki: orzeszki arachidowe prażone 100 % Informacje o alergenach- Produkt jest alergenem. Olej z orzechów na powierzchni masła jest zjawiskiem naturalnym. Przechowywać w temperaturze pokojowej Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąc. Wartość odżywcza...
|
Nasza cena:
21.19zł
|
|
Amylon Cukier waniliowy 20 g Bio.
|
Nasza cena:
5.01zł
|
|
Amylon Cukier waniliowy 8 g Bio. Idealny do wypieków.
|
Nasza cena:
3.62zł
|
|
Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego. Wiórki kokosowe polecamy głównie do wypieków cukierniczych, jako posypkę do deserów, sałatek owocowych i lodów.
|
Nasza cena:
23.97zł
|
|
Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
|
Nasza cena:
16.50zł
|
|
Wiórki kokosowe Wiórki kokosowe otrzymuje się z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego. Mają delikatny, kokosowy aromat, są lekkie i chrupiące. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do deserów, słodkich przekąsek, zbożowych ciasteczek i ciast, naleśników, placków czy gofrów. Z wiórkami...
|
Nasza cena:
9.99zł
|
|
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Wiórki kokosowe są naturalnym źródłem: Magnezu Żelaza Fosforu Potasu
|
Nasza cena:
17.99zł
|
|
Ksylitol jest doskonałą alternatywą dla zwykłego cukru. Ma szerokie zastosowanie Ksylitol, który jest nazywany również „cukrem brzozowym” to naturalna substancja słodząca pozyskiwana z brzozy lub z kolb kukurydzy. Jest równie słodki jak cukier, jednak ma o 40% mniej kalorii.
|
Nasza cena:
38.19zł
|
|
Mieszanka Koktajlowa Opakowanie 1000 g zawiera 20 sugerowanych porcji.
|
Nasza cena:
25.69zł
|
|
Cukier kokosowy jest całkowicie naturalnym cukrem, który jest wytwarzany przez gotowanie małych pąków kwiatowych palmy kokosowej. Ma lekki, podobny do karmelu smak, a zatem jest wyśmienitą alternatywą dla zwykłego cukru. Stosować w takim sam sposób jak zwykły cukier. Można dodać do koktajli,...
|
Nasza cena:
14.19zł
|
|
Ekologiczny cukier z dodatkiem wanilii Bourbon polecamy do ciast, ciasteczek i deserów.
|
Nasza cena:
3.75zł
|
|
Ekologiczny krem kokosowo-daktylowy classic.
|
Nasza cena:
32.96zł
|
|
Mleczko kokosowe 17% tłuszczu, produkt sterylizowany.
|
Nasza cena:
9.49zł
|
|
Cukier kokosowy pochodzi z Indonezji i posiada niezwykle dobroczynne właściwości dla zdrowia. Stanowi świetną alternatywę dla powszechnie stosowanego białego cukru. Nadaje potrawom niezwykle oryginalny smak i aromat o lekko orzechowej i karmelowej nucie. Zawiera fosfor, wapń, magnez, żelazo,...
|
Nasza cena:
23.29zł
|
|
Zawartość opakowania przeznaczona jest do wypieku ciasta z 500 g mąki.
|
Nasza cena:
3.30zł
|
|
Produkt wytworzony zwodorostów Wakame, zebrany ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Można je dodać je do sałatek i doprawić do smaku. Pieczone i rozdrobnione moga być używane jako przyprawa. Gotowane jako dodatek do sushi, dań...
|
Nasza cena:
11.09zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
19.88zł
|
|
Ksylitol, podobnie jak każdy inny słodzik może być wykorzystywany na szeroką skalę w sztuce kulinarnej. Znajdzie ON swoje zastosowanie przede wszystkim w aromatycznych wypiekach ciast i babeczek, a także jako dodatek do wielu deserów.
|
Nasza cena:
23.49zł
|
|
Erytrytol (erytrol) - słodzik stołowy na bazie erytrytolu, naturalny niskokaloryczny cukier o delikatnym słodkim smaku. Zastosowanie: Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia oraz słodzenia.
|
Nasza cena:
11.79zł
|
|
Wyśmienita ekologiczna konfitura z czarnej jagody, smak lata zamknięty w małym słoiczku, idealna na chłodne jesienne i zimowe dni. Znakomity aromat, lekko kwaśny posmak i wyborna konsystencja. Doskonale pasuje jako dodatek do ciast i deserów. Świetnie wkomponuje się również jako składnik każdego...
|
Nasza cena:
17.01zł
|
|
Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
|
Nasza cena:
9.89zł
|
|
Bauck Hof Mieszanka do przyrządzenia falafeli bezglutenowa 160 g bio
|
Nasza cena:
10.42zł
|
|
Umeboshi określana jest mianem kiszonej śliwki, jednak w rzeczywistości jest to morela. Pochodzi z Japonii i dostała miano superfood ze względu na swoje zdrowotne właściwości. Swój niepowtarzalny aromat zyskuje dzięki długiemu procesowi fermentacji. Ma wyraźny słono-kwaśny smak. Ocet ume su...
|
Nasza cena:
54.03zł
|
|
Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w...
|
Nasza cena:
12.85zł
|
|
PEKTYNA CYTRUSOWO-JABŁKOWA DO DOMOWYCH PRZETWORÓW Polisacharyd, pektyna, substancja zagęszczająca, E440 - brzmi niepokojąco, zbyt laboratoryjnie, nie tak swojsko jak znana i lubiana żelatyna. Wśród całej sekwencji szkodliwych i owianych złą sławą E są też substancje pożyteczne, w tym roślinne, w...
|
Nasza cena:
18.39zł
|
|