Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Mapa drogowa kucharskich działań!
Książka prezentuje ponad 250 technik przygotowania posiłków, ponad 50 podstawowych przepisów oraz praktyczne podpowiedzi jak ratować sytuację, bez zaczynania wszystkiego od początku.
Ponadto czytelnik znajdzie w książce:
- listę podstawowych przyborów,
- elementarz stylów krojenia,
- trudniejsze zadania kuchenne, m.in.: krojenie warzyw w różne kształty, obieranie kurczaka z kości i skóry, przygotowywanie domowego makaronu,
- indeksy narzędzi i technik kucharskich,
- tabele przeliczników miar oraz temperatury przygotowania mięsa.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |