|
Skórka pomarańczy suszona sproszkowana bezglutenowa Bio. Idealna do wypieków.
|
Nasza cena:
6.58zł
|
|
Rodzynki w surowej czekoladzie Zawartość masy kakaowej min. 65%.
|
Nasza cena:
10.32zł
|
|
Amylon Cukier waniliowy 20 g Bio.
|
Nasza cena:
5.00zł
|
|
Syrop powstaje w wyniku długotrwałego procesu odparowywania soku, uzyskiwanego z pnia klonów. Jest niezwykle pożywny i doskonale zastępuje inne produkty słodzące. Syrop klonowy polecany jest jako dodatek do naleśników, wafli oraz ciast.
|
Nasza cena:
27.11zł
|
|
Ekologiczne rodzynki sułtanki doskonałe jako samodzielna przekąska oraz jako wzbogacający smakowo dodatek do wypieków, deserów i sałatek.
|
Nasza cena:
10.89zł
|
|
Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
|
Nasza cena:
10.30zł
|
|
Ekologiczne morele suszone smakują wyśmienicie jako samodzielna przekąska oraz jako dodatek do ciepłej owsianki na słodko, do ciast, deserów, kompotów np. w połączeniu z innymi owocami oraz do różnych, ciekawych smakowo sosów. Polecamy także jako dodatek do mięs, sałatek, pierogów, knedli.
|
Nasza cena:
57.75zł
|
|
Ekologiczne daktyle bez pestek mogą być stosowane jako samodzielna słodka przekąska lub jako dodatek do porannej owsianki, deserów, ciast, powideł i wszelkiego rodzaju potraw. Daktyle to doskonały zamiennik słodyczy w diecie dziecka.
|
Nasza cena:
31.93zł
|
|
Produkt zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.
|
Nasza cena:
30.91zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców aronii z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
19.07zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców agrestu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
16.19zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnej porzeczki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
21.02zł
|
|
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
22.50zł
|
|
SKŁADNIKIjeżyny*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca - pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego...
|
Nasza cena:
23.85zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
22.89zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców malin z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
26.72zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czerwonej porzeczki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
19.07zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
26.72zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez wydrylowanie owoców śliwki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
21.02zł
|
|
Cukier waniliowy w opakowaniu 100 g wystarczy na dużą liczbę wypieków.
|
Nasza cena:
16.67zł
|
|
Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
20.04zł
|
|
Produkt pasteryzowany
|
Nasza cena:
20.04zł
|
|
Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
20.04zł
|
|
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach....
|
Nasza cena:
41.50zł
|
|
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach....
|
Nasza cena:
12.03zł
|
|
Ekologiczna suszona żurawina to doskonała, pożywna przekąska. Polecamy jako dodatek do deserów, płatków śniadaniowych, ciast, lodów oraz jako składnik sosów i potraw mięsnych.
|
Nasza cena:
19.37zł
|
|
Ksylitol nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych głównie brzozy. Ksylitol jest substancja pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru.
|
Nasza cena:
52.98zł
|
|
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
|
Nasza cena:
30.97zł
|
|