|
Masło klarowane – w kuchni indyjskiej nazywane ghee. Powstaje poprzez podgrzewanie, dzięki czemu woda odparowuje i pozbywamy się z masła zanieczyszczeń, m.in. białek. Płynne masło klarowane jest przezroczyste, o lekko żółtym odcieniu, a po stężeniu przypomina masło, jednak ma dużo intensywniejszą...
|
Nasza cena:
65.77zł
|
|
Ekologiczna mąka ŻYTNIA typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna żyta. Polecamy do wypieków ciemnego chleba żytniego (bardzo zwarta konsystencja), pieczywa mieszanego, ciasta makaronowego, do przyrządzania zakwasu na żur oraz do zagęszczania pasztetów...
|
Nasza cena:
9.28zł
|
|
Masło klarowane polecamy do pieczenia, duszenia, smażenia lub jako dodatek do potraw w celu wzmocnienia smaku.
|
Nasza cena:
35.03zł
|
|
Amylon Cukier waniliowy 20 g Bio.
|
Nasza cena:
5.00zł
|
|
Ksylitol Organizm przetwarza go powoli i z bardzo małą współpracą insuliny, co sprawia, że ma 14-krotnie niższy indeks glikemiczny od cukru. Ksylitol swoją słodyczą niewiele odbiega od normalnego cukru, a liczy aż o połowę mniej kalorii. Kraj pochodzenia: Chiny
|
Nasza cena:
29.49zł
|
|