|
Ekologiczny, niefiltrowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5%.
|
Nasza cena:
14.90zł
|
|
Ocet cydrowy nadaje przyjemnego, delikatnego smaku marynatom i piklom, które stają się łagodniejsze. Idealny do mięs, RYB i sosów. Ocet cydrowy uzyskiwany jest w wyniku fermentacji ekologicznego cydru. Naturalnie mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych. Kwasowość:...
|
Nasza cena:
11.28zł
|
|
Ocet jabłkowy otrzymywany jest z jabłek poddanych fermentacji octowej. Fermentacja jest procesem biochemicznym prowadzonym przez bakterie w warunkach tlenowych.
|
Nasza cena:
43.88zł
|
|
Ocet nie z koncentratu, niepasteryzowany. Kwasowość: 5%.
|
Nasza cena:
15.86zł
|
|
Wspaniały smak wynika z użycia odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.
|
Nasza cena:
67.69zł
|
|
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
|
Nasza cena:
23.99zł
|
|
Bio Ocet winny starannie przygotowany z czerwonych winogron. Kwasowość na poziomie 6%.
|
Nasza cena:
14.54zł
|
|
Bio Ocet winny biały starannie przygotowany z białych winogron. Kwasowość na poziomie 6%.
|
Nasza cena:
14.54zł
|
|
Ocet jabłkowy jest produktem znanym od setek lat. Już w starożytnej medycynie doceniano jego właściwości.
|
Nasza cena:
15.50zł
|
|
Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową niskoprocentowego ekologicznego wina jabłkowego (cydru). Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych. Skład: ocet z jabłek ekologicznych (5%)
|
Nasza cena:
11.22zł
|
|
Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową niskoprocentowego ekologicznego wina jabłkowego (cydru).
|
Nasza cena:
15.69zł
|
|
Składniki: Cydr jabłkowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Całkowita kwasowość: 5%.
|
Nasza cena:
16.23zł
|
|