|
Ksylitol Organizm przetwarza go powoli i z bardzo małą współpracą insuliny, co sprawia, że ma 14-krotnie niższy indeks glikemiczny od cukru. Ksylitol swoją słodyczą niewiele odbiega od normalnego cukru, a liczy aż o połowę mniej kalorii. Kraj pochodzenia: Chiny
|
Nasza cena:
29.99zł
|
|
ERYTRYTOL (erytrol) słodzik stołowy na bazie erytrytolu. Opakowanie 1000 g zawiera 100 sugerowanych porcji. Kraj pochodznia: Chiny* *kraj pochodzenia może być inny, w zależności od partii produktu.
|
Nasza cena:
28.36zł
|
|
Erytrytol (erytrol) - słodzik stołowy na bazie erytrytolu, naturalny niskokaloryczny cukier o delikatnym słodkim smaku. Zastosowanie: Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia oraz słodzenia.
|
Nasza cena:
17.05zł
|
|
Ksylitol jest doskonałą alternatywą dla zwykłego cukru. Ma szerokie zastosowanie Ksylitol, który jest nazywany również „cukrem brzozowym” to naturalna substancja słodząca pozyskiwana z brzozy lub z kolb kukurydzy. Jest równie słodki jak cukier, jednak ma o 40% mniej kalorii.
|
Nasza cena:
38.19zł
|
|
Ksylitol, podobnie jak każdy inny słodzik może być wykorzystywany na szeroką skalę w sztuce kulinarnej. Znajdzie ON swoje zastosowanie przede wszystkim w aromatycznych wypiekach ciast i babeczek, a także jako dodatek do wielu deserów.
|
Nasza cena:
23.49zł
|
|
Ksylitol, nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym...
|
Nasza cena:
19.88zł
|
|
PEKTYNA CYTRUSOWO-JABŁKOWA DO DOMOWYCH PRZETWORÓW Polisacharyd, pektyna, substancja zagęszczająca, E440 - brzmi niepokojąco, zbyt laboratoryjnie, nie tak swojsko jak znana i lubiana żelatyna. Wśród całej sekwencji szkodliwych i owianych złą sławą E są też substancje pożyteczne, w tym roślinne, w...
|
Nasza cena:
18.39zł
|
|
Ekologiczny agar-agar pozyskiwany jest z alg morskich. Polecamy do zagęszczania sosów, dżemów, kremów, polew, budyni i galaret.
|
Nasza cena:
32.40zł
|
|
Naturalna substancja słodząca. Można stosować go do słodzenia, gotowania i pieczenia. Jego słodkość w porównaniu do białego cukru to ok. 75%.
|
Nasza cena:
18.73zł
|
|
Erytrol może być stosowany do gotowania, pieczenia lub słodzenia. Redukując w ten sposób kaloryczność przygotowanych potraw. Erytrol jest mniej słodki niż tradycyjny cukier osiągając około 75% jego słodyczy.
|
Nasza cena:
45.78zł
|
|
Naturalna substancja słodząca. Można stosować go do słodzenia, gotowania i pieczenia. Jego słodkość w porównaniu do białego cukru to ok. 75%.
|
Nasza cena:
32.75zł
|
|
Ksylitol nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych głównie brzozy. Ksylitol jest substancja pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru.
|
Nasza cena:
52.98zł
|
|
Ksylitol, nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Indeks glikemiczny ksylitolu jest bliski 8, co oznacza, że jest przetwarzany w organizmie z minimalnym...
|
Nasza cena:
26.14zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
20.31zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez wydrylowanie owoców śliwki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
19.17zł
|
|
Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. Zawiera naturalnie wystepujące cukry.
|
Nasza cena:
12.80zł
|
|
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach....
|
Nasza cena:
34.86zł
|
|
Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
|
Nasza cena:
12.80zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców malin z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
24.46zł
|
|
Produkt otrzymany przez wysmażanie śliwek. Produkt pasteryzowany. Bez dodatnej wody i cukru. 100 g produktu sporządzono z 250 g śliwek węgierek.
|
Nasza cena:
22.20zł
|
|
Otrzymany przez wysmażanie owoców. Produkt pasteryzowany. Bez dodanej wodu i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 g produktu sporządzono z 200 g owoców: śliwki (67%), jabłka (67%), gruszki (66%).
|
Nasza cena:
19.23zł
|
|
SKŁADNIKIśliwki węgierki* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISSporządzono z 250 g owoców na 100 g produktu.Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.UWAGIMoże zawierać nieliczne fragmenty pestek.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 613 kJ/145 kcal Tłuszcz:
|
Nasza cena:
26.84zł
|
|