Ten dział zawiera naturalne batony i chałwy. Prowadzenie zdrowego stylu życia nie oznacza wcale, że musisz rezygnować z drobnych przyjemności i słodkich przekąsek. Wystarczy, że sięgniesz po naturalne i ekologiczne słodycze, których skład jest wolny od cukru, barwników oraz szkodliwych substancji chemicznych. Daktyle, figi, orzechy nerkowca, migdały czy suszone jabłka również zaspokoją Twój apetyt na słodycze!
Nie wierzysz? Spróbuj sam, a przekonasz się, że już nigdy w życiu nie sięgniesz po zwykłego batona!
Cukierek o konsystencji ciągnącej, z czasem przechodzącej w kruchą, w kształcie prostopadłościanu o ciemnobrązowym kolorze i smaku żurawiny. Bez dodatku białego cukru i oleju palmowego.
Cukierek o konsystencji ciągnącej, z czasem przechodzącej w kruchą, w kształcie wydłużonego prostopadłościanu o ciemnobrązowym kolorze i smaku truskawkowym. Bez dodatku białego cukru i oleju palmowego.
Cukierek o konsystencji ciągnącej, z czasem przechodzącej w kruchą, w kształcie prostopadłościanu o ciemnobrązowym kolorze i smaku truskawki. Bez dodatku białego cukru i oleju palmowego.
Cukierek o konsystencji ciągnącej, z czasem przechodzącej w kruchą, w kształcie prostopadłościanu o ciemnobrązowym kolorze i smaku karmelu/toffi. Bez dodatku białego cukru i oleju palmowego.
Cukierek o konsystencji ciągnącej, z czasem przechodzącej w kruchą, w kształcie prostopadłościanu o ciemnobrązowym kolorze i smaku kokosa. Bez dodatku białego cukru i oleju palmowego.
Cukierek o konsystencji ciągnącej, z czasem przechodzącej w kruchą, w kształcie prostopadłościanu o ciemnobrązowym kolorze i smaku kakaowym. Bez dodatku białego cukru i oleju palmowego.
Cukierek o konsystencji ciągnącej, z czasem przechodzącej w kruchą, w kształcie prostopadłościanu o ciemnobrązowym kolorze i smaku banana. Bez dodatku białego cukru i oleju palmowego.
Cukierek o konsystencji ciągnącej, z czasem przechodzącej w kruchą, w kształcie wydłużonego prostopadłościanu o ciemnobrązowym kolorze i smaku bananowym. Bez dodatku białego cukru i oleju palmowego.
Cukierek o konsystencji ciągnącej, z czasem przechodzącej w kruchą, w kształcie wydłużonego prostopadłościanu o ciemnobrązowym kolorze i smaku kakao. Bez dodatku białego cukru i oleju palmowego.