Magiczne Bestsellery

  |  

Promocje

  |  

Horoskop

  |  

Salon wróżb i magii

  |  

Magiczny Blog

  |  

Kontakt / O nas

  |  

Koszty dostawy

Zdrowie i uroda
Kategorie
Nowości
Kontakt
INFOLINIA
801 011 078
+48 85 674 36 19
pn-pt w godz. 8-18
Bezpieczne zakupy
Zamknij [X]
Galeria
Zakwas Technologia w piekarni
Zakwas Technologia w piekarni
Galeria okno

Zakwas Technologia w piekarni

Ocena: (Brak ocen)
Typ produktu Ilość stron: 408
Oprawa: Twarda
Dostępność:
24 godziny + czas dostawy
Cena rynkowa: 99.00
Nasza cena:

94.89

Taniej o: 4.11 zł ( 4 % )
Ilość
Dodaj do schowka

Opis podręcznika

Zakwas Technologia w piekarni
Do progu (99,00 zł) Darmowej Dostawy do kiosku Ruchu brakuje Ci 99,00 zł.
Sprawdź koszt dostawy

  • Odbiór paczki w kiosku Ruchu od 3,99 zł
  • Odbiór na stacji PKN Orlen od 8,99 zł
  • Odbiór paczki w placówce Poczty Polskiej od 8,99 zł
  • Odbiór paczki w paczkomacie od 9,99 zł
  • Paczka pocztowa (48h) od 10,99 zł
  • Kurier DPD od 12,99 zł
Zakwas Jak zakwas wpływa na jakość pieczywa i jego właściwości odżywcze? Jakie są techniki prowadzenia kwasu pszennego i żytniego? W książce przedstawiono wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu - zarówno z perspektywy naukowej, jak i empirycznej - oraz cenne wskazówki praktyczne pomocne w kłopotliwych sytuacjach. W publikacji uwzględniono zagadnienia takie jak procesy metaboliczne zachodzące podczas fermentacji zakwasu czy też metody biologii molekularnej służące analizowaniu jego mikroflory. W książce zawarto również informacje dotyczące m.in.: prowadzenia zakwasu żytniego i pszennego, zasad działania urządzeń do produkcji zakwasów wraz z prezentacją ich wad i zalet, możliwości dostosowania metody prowadzenia zakwasu do indywidualnych potrzeb, kultur starterowych do wyprowadzania zakwasów w zakładach piekarniczych. Niezbędnik wszystkich, którzy chcą opanować sztukę tworzenia optymalnego zakwasu.
Recenzje podręcznika Zakwas Technologia w piekarni - przeczytaj

opinie klientów:

Szczegóły podręcznika Zakwas Technologia w piekarni
  • Tytuł: Zakwas
  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe Pwn
  • Rok wydania: 2015
  • Oprawa: Twarda
  • Ilość stron: 408
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788301182991
  • Język: polski
  • Podtytuł: Technologia w piekarni
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788301182991
Podobne produkty
W piekarni Pięciu Przemian - Dieta bezglutenowa W piekarni Pięciu Przemian

Cena: 15.00 zł
Promocja z: 34.90
Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to......
Technologia wytwarzania i właściwości multiferroikowej ceramiki typu PFN - Literatura popularnonaukowa Technologia wytwarzania i właściwości multiferroikowej ceramiki typu

Cena: 14.86 zł
Promocja z: 17.22
Praca ma charakter zarówno technologiczno-eksperymentalny, jak i badawczo-aplikacyjny. Prezentuje stan badań ceramicznych materiałów ferroelektromagnetycznych. Multiferroikowy materiał PFN został poddany dokładnej analizie (pod względem technologicznym), której głównym celem było......
Sklep prowadzony przez Glosel sp. z.o.o. sp.k., ul. Kolejowa 12E/3, 15-701 Białystok
Copyright © 2004-2017 CzaryMary.pl
Mapa galerii: 1 | 2 T
Stany Zjednoczone: koszt dostawy już od 47,90 zł!*
Aby sprawdzić koszt dostawy: (1) wrzuć produkty do CzaroMarowego koszyka,
(2) przejdź do Koszyka i (3) wybierzesz kraj dostawy paczki.
Super! Chcę zobaczyć CzaroMarowe Bestsellery >
* dla paczki o wadze do 1 kg. Pełny cennik kosztów dostawy znajdziesz również tutaj.