Zamknij [X] |
Galeria
|
|
EKOLOGICZNA PRZYPRAWA DO DAŃ Z FASOLI, SOI, SOCZEWICY...
Przyprawa dzięki odpowiedniemu doborowi ziół i przypraw podnosi walory smakowe i zapachowe potraw oraz ułatwia trawienie nieco ciężko strawnych dań z fasoli i roślin strączkowych. Przyprawę należy dodawać pod koniec gotowania potraw.
Papryka ostra, cebula, liść laurowy, cząber, majeranek, oregano, jałowiec, kminek (po 10%), czosnek, bylica, melisa, bluszczyk (w różnych proporcjach).
MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY, KORYCINY 73, 17-315 GRODZISK
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |