Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Zestaw Diet-Food Makarony konjac: fettuccine 200 g + spaghetti 200 g + rice 200 g + noodle 200 g
Zestaw zawiera:
Głównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy. Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik. Bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka. Bez pszenicy i glutenu, produkt 100% pochodzenia roślinnego. Może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok. Certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard). Jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.
Masz dość zwykłego makaronu? Wszelkiego rodzaju kasze czy ryże wciąż Cię nie satysfakcjonują? Czas na zmiany! Tworzenie codziennego jadłospisu powinno być niekończącą się, fascynującą przygodą kulinarną. Dobieranie smaków, mieszanie przypraw, stosowanie innowacyjnych rozwiązań i oczekiwanie na efekt końcowy. Wszystko to oczywiście zgodnie z zasadami zdrowego żywienia!
Znana i lubiana firma Diet Food przygotowała unikatową serię makaronów. Makaron konjac spaghetti w krótkim czasie zdobył popularność niemal na całym świecie. Podstawowym składnikiem makaronu jest glukomannan konnyak, błonnik rozpuszczalny w wodzie. Stosowany jest przede wszystkim w kuchni japońskiej – ze względu na wysoką zawartość składników odżywczych gości w domach wielu Japończyków.
Makaron konjac spaghetti to:
Głównym składnikiem Diet Rice jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy. Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu, produkt 100% pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.
Dopiero rozpoczynasz swoją przygodę z kuchnią dalekowschodnią, a może szukasz zdrowszych alternatyw dla wysokokalorycznych produktów? Zapraszamy do zapoznania się z bogatą ofertą produktów spożywczych proponowanych przez firmę Diet Food. To połączenie wysokiej jakości wykorzystywanych składników, dużych ilości składników odżywczych oraz atrakcyjnej ceny.
Makaron konjac noodle to znakomity wybór nie tylko dla miłośników kuchni japońskiej, ale także dla osób, które cenią sobie pełnowartościowy, naturalny skład kupowanej żywności. Makaron powstał na bazie błonnika glukomannam konjac – uniwersalnego surowca będącego znakomitym źródłem błonnika. Szybkie przygotowanie makaronu usprawnia proces przyrządzania dań, a jego specyficzna konsystencja i brak wyrazistego smaku sprawiają, że jest idealnym dodatkiem właściwie do każdej potrawy.
Dlaczego warto włączyć do codziennej diety makaron konjac noodle?
Makarony sojowe, herbaty, zioła, napary, produkty z kokosa, oleje, masła, ciastka, sosy, kremy orzechowe – te i wiele innych produktów znajdziesz w ofercie Diet Food, uznanego producenta i dystrybutora żywności bio. Pełnowartościowy skład nabywanej żywności to współcześnie priorytet coraz większej części społeczeństwa – wkrocz na ścieżkę zdrowego odżywiania się i zapoznaj się z resztą produktów proponowanych przez Diet Food.
Makaron konjac:
Woda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia.
W 100 g:
Makaron konjac:
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 5-28°C. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie, szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.
MIPAMA Sp.j., Rogatka 7a, 62-860 Opatówek
Noodle najbardziej azjatyckie z azjatyckich makaronów, cieniutkie i elastyczne od wieków ochoczo zawijane są przez miliony na pałeczki; mogą występować w każdym daniu – począwszy od zupy na deserze kończąc. Największymi miłośnikami tego makaronu są Japończycy, co sprawia że ich sylwetki są równie...
Używane w całej Azji jako popularny składnik diety, produkty Diet Food są spożywane jako zamiennik ryżu i makaronu i mogą być włączone do niemal każdej potrawy. Wielką zaletą tych makaronów jest to, że są produktami całkowicie naturalnymi.
Spaghetti: Najpopularniejszy typ makaronu oraz nazwa dania nie tylko w Polsce. Wielu ludzi mianem spaghetti określa wszelkiego rodzaju potrawy, których podstawą jest makaron i sos. Diet Spaghetti zadowoli każdego miłośnika nakręcania klusek na widelec – po prostu dodaj swój ulubiony sos i nie...
Fettuccine: Płaski kształt makaronu daje nam więcej opcji w przygotowywaniu ulubionych dań. Zgrabne wstążki zachęcająco wiją się po talerzu często w towarzystwie kurczaka lub warzyw. Im więcej ich spożywasz tym bardziej się do nich upodabniasz - Jesz jak Sycylijczyk wyglądasz jak Tokijczyk!
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |