Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Makaron semolinowy wstążka pappardelle. Źródło białka.
Mąka z pszenicy durum* (semolina), woda źródlana
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
W 100 g:
Zagotuj dużą ilość wody, aby makaron pływał swobodnie (4 -5 litrów). Osól i jeśli chcesz dodaj łyżkę oleju roślinnego. Do gotującej się wody powoli wrzucaj makaron, aby nie przerwać procesu gotowania. Zamieszaj i gotuj do miękkości 7 - 9 minut., al dente 6 - 7 minut. W trakcie gotowania nie mieszaj makaronu. Odcedź, przelej ciepłą wodą i rozkoszuj się smakiem wspaniałego makaronu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
LOOK FOOD S.A., Al. Jerozolimskie 151 lokal 3U, 02-326 Warszawa
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |