Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Miso z brązowego ryżu jest używane do wzmocnienia smaku i przyprawienia wielu potraw, podobnie jak użycie kostki bulionowej w zupach, bulionach i makaronach lub do wzbogacenia sosów, pasztetów warzywnych, warzyw, dressingów do sałatek, marynat... nie wspominając o tradycyjnej zupie miso.
Po prostu rozcieńcz go w niewielkiej ilości wody, aby był łatwy w użyciu. W przypadku dań gorących zalecamy dodanie go pod koniec gotowania, aby zachować jego właściwości.
obłuszczone nasiona SOI* 46 %, ryż pełnoziarnisty* 36 %, sól morska, woda, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)
W 100 g
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku miesięcy.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |