Zamknij [X] |
Galeria
|
|
SKŁADNIKI
płatki owsiane*
(bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowe płatki
owsiane produkowane są według unikalnej technologii, która gwarantuje pełną
ochronę przed skażeniem glutenem. Doskonale nadaje się do przygotowywania
owsianki, muesli, ciastek, zup i hamburgerów.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
60 g
płatków owsianych wsypać do 180ml (1 porcja) mleka, wody lub napoju roślinnego.
Ewentualnie płatki zalać wrzącym płynem i pozostawić na 3 minuty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1470 kJ / 348 kcal
Tłuszcz: 7
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry:
1,2 g
Błonnik: 10 g
Białko: 14 g
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25°C i wilgotności
względnej do 75%
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |