Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Terre Di Liguria Pesto genovese (sos bazyliowy) Bio idealnie sprawdzi się jako dodatek do makaronu, czy chleba.
Olej słonecznikowy*, bazylia sproszkowana* (25 %), sól, ser Parmezan* (mleko, sól, podpuszczka) 2,5 %, orzechy nerkowca*, ocet winny*, orzeszki piniowe*, czosnek*, skrobia kukurydziana*, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
W 100 g:
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 15 dni.
Mleko, orzechy nerkowca, ser.
TERRE DI LIGURIA, via Barcola, 5, 19032 Lerici (SP)
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |