Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Babka jajowata spożywana jest razem z posiłkami lub napojami. Dodana do posiłków w postaci łusek zagęszcza je, dlatego jest dobrym dodatkiem do zup i sosów. Łupiny babki jajowatej można podawać jako dodatek do jogurtu czy mleka, razem z płatkami i owocami. W diecie wzbogaconej o babkę jajowatą niezbędne jest przyjmowanie dużej ilości płynów, co najmniej 2 litry płynu.
100% łupina babki jajowatej.
½ łyżki babki jajowatej zalać szklanką ciepłej wody, odstawić na ok. 20 minut. Tak przygotowany napar wypić. Można również stosować do zagęszczania potraw.
Podczas spożywania produktu, należy pić duże ilości wody, co najmniej 2 litry płynu.
Należy przyjmować 2 razy dziennie - rano i wieczorem. Można mieszać z babką płesznik w proporcjach babka jajowata 20%, babka płesznik 80%.
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Podczas spożywania produktu, należy pić duże ilości wody, co najmniej 2l płynów dziennie.
Produkt przeznaczony dla wszystkich grup konsumentów z wyjątkiem dzieci poniżej I -go roku życia i osób uczulonych na wymienione alergeny.
Intenson Europe Sp. z o. o. Całowanie 94 G, 05-480 Karczew
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |