Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Yerba Mate Sarsaparilla
herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 91% poch.- Brazylia, sarsaparilla sproszkowana 2%, skórka pomarańczy, trawa cytrynowa, aromat.
Sposób parzenia: do naczynia z bombillą wsypać susz, uzupełniając je od 1/3 do 2/3 pojemności, następnie zalać wodą o temp. 75-85 stopni C. Nie należy mieszać bombillą, raz zaparzony susz można zalewać do 7 razy. Przechowywać w suchym miejscu w temp. pokojowej.
"Oranżada" Robert Derlatka
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |