Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Składniki: herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 93%- poch. Brazylia, ostropest plamisty mielony, melisa liść, aromat.
Sposób parzenia: umieścić bombillę w naczyniu, nasypać suszu uzupełniając je od 1/3 do 2/3 pojemności, zalać wodą o temp. 75-85 stopni C. Nie należy mieszać bombillą. Raz zaparzony susz można ponownie zalewać do 7 razy. Przechowywać w suchym miejscu w temp. pokojowej. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka
Herbata yerba mate (llex paraguariensis) 93%, pokrzywa liść, melisa liść, aromat.
Susz wsypuje się w ilości 1/4 do 3/4 objętości naczynia oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopani C. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem. Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu.
MATE GREEN, Ślusarska 10/7, 05-480 Karczew
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |