Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Składniki: herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 94% poch. - Brazylia, owoc maliny, płatki róży, skórka cytryny, liść maliny, kwiat jaśminu, aromat.
Sposób parzenia: umieścić bombillę w naczyniu, nasypać susz- uzupełniając je od 1/3 do 2/3 pojemności. Następnie zalać wodą o temp. 75-85 stopni C, nie należy mieszać bombillą. Raz zaparzony susz można zalewać ponownie do 7 razy. Przechowywać w suchym miejscu w temp. pokojowej. Producent: "Oranżada" Robert Derlatka
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |