Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Komosa ryżowa czerwona – quinoa
Komosa ryżowa - quinoa jest naturalnym źródłem:
Kraj pochodzenia: Peru
Opakowanie 1000 g zawiera 20 sugerowanych porcji.
Wartość odżywcza produktu w 100 g, w porcji dziennej 50 g, % RWS* w 50 g:
Witaminy i składniki mineralne w 100 g, % RWS* w 100 g, w porcji 50 g:
Możliwe naturalne odchylenia.
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kca
Komosę przed ugotowaniem należy wypłukać, aby pozbyć się saponin nadających gorzkawy smak. Gotować w przeliczeniu 1 szklanka komosy – 2 szklanki wody. Gotować pod przykryciem 12-15 min na małym ogniu.
Przechowywać w miejscu suchym w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
TAR-GROCH-FIL T. Krakowski, M. Kijowski, E. Drożdż, J. Drożdż Sp. J., Filipowice 161, 32-840 Zakliczyn
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |