Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Skład: żurawina suszona (54%), cukier trzcinowy (45%), regulator kwasowości -kwas cytrynowy , olej słonecznikowy (<1%) , sok z czarnego bzu
Zastosowanie żurawiny
Suszona żurawina stosowana jest bardzo często jako dodatek do ciast i deserów. Stanowi również skład wielu produktów, między innymi takich, jak płatki śniadaniowe. Jej właściwości sprawiają, że jest również doskonałym dodatkiem do dań mięsnych. Żurawinę można także spożywać w jej pierwotnej postaci, jako przekąskę pomiędzy pełnymi posiłkami.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |