Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Must have wszystkich kulinarnych maniaków i odkrywców nowych, niecodziennych smaków!
Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z fermentacją. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty i pikli, a także zaskocz wszystkich takimi pysznościami jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe.
W tej książce znajdziesz ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół. Co najważniejsze – nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami i poświęcać na kulinarne eksperymenty całego dnia! Dzięki tym wyważonym przepisom możesz szybko i sprawnie wykonać mniejsze porcje fermentowanych pyszności. Poznasz podstawy procesów fermentacji, dowiesz się jakie problemy możesz napotkać w czasie pracy w kuchni oraz jakich naczyń najlepiej używać.
Wypróbuj fermentowanych śniadań, lunchy, koktajli, a nawet… deserów!
Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |