Zamknij [X] |
Galeria
|
|
SKŁADNIKI
fasolka czerwona
Kidney* (60%), woda, pomidory* (10%), przecier pomidorowy*, cebula* (2,3%),
marchew*, bulion warzywny*, skrobia kukurydziana*, oliwa z oliwek extra virgin*,
sól, czosnek*, chili* (0,14%), seler*, przyprawy*, zioła*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt nadaje
się do bezpośredniego spożycia
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 414 kJ / 98
kcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2
g
Węglowodany: 14,6 g
w tym cukry: 4,1
g
Błonnik: 5,1 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0,5 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |