Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Budyń ryżowy bezglutenowy z jabłkiem i cynamonem.
Skrobia ryżowa*, suszone jabłka* (8%), mielony cynamon* (3%) (*certyfikowany składnik ekologiczny).
W 100 g
Z ½ l zimnego mleka (1,5% tłuszczu) odlać 350 ml do garnka, dodać 1 łyżkę cukru (20 g) i pozostawić do zagotowania. Do pozostałego mleka wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. Do gotującego się mleka wlać rozrobiony z mlekiem budyń, mieszając do zgęstnienia. Budyń można przygotować również na napoju sojowym czy owsianym. Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed światłem.
AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |