Magiczne Bestsellery

  |  

Promocje

  |  

Horoskop

  |  

Salon wróżb i magii

  |  

Magiczny Blog

  |  

Kontakt / O nas

  |  

Koszty dostawy

Zamknij [X]
Galeria
Olej z orzecha laskowego 50ml
Olej z orzecha laskowego 50ml
Galeria okno

Etja-olejki Olej z orzecha laskowego 50ml 50 ml

Ocena: 0.0 (Brak ocen)
Dostępność:
P R O D U K T   C H W I L O W O   N I E D O S T Ę P N Y
Ostatnia cena:

13.78

Powiadom mnie o dostępności
CHWILOWO NIEDOSTĘPNY Zapytaj o dostępność

Opis kosmetyku

Olej z orzecha laskowego 50ml
Do progu (99,00 zł) Darmowej Dostawy do stacji PKN Orlen lub do placówki Poczty polskiej lub do kiosku Ruchu brakuje Ci 99,00 zł.
Sprawdź koszt dostawy

  • Odbiór na stacji PKN Orlen od 8,99 zł
  • Odbiór paczki w kiosku Ruchu od 8,99 zł
  • Odbiór paczki w placówce Poczty Polskiej od 8,99 zł
  • Paczka pocztowa (48h) od 10,99 zł
  • Odbiór paczki w paczkomacie od 11,99 zł
  • Kurier DHL od 12,99 zł
  • Kurier DPD od 12,99 zł
  • Kurier miejski Nadajesz.pl - Białystok od 12,99 zł
ODBIÓR OSOBISTY ZA 0 zł Białystok, Warszawa, Ełk, Suwałki, Grajewo
KOSMETYK

Leszczyna Pospolita (Corylus avellana):
Rodzaj Krzewu należącego do rodziny brzozowatych . Gatunek występuję dziko w całej Europie, Azji Mniejszej po Kaukaz. W Polsce pospolita w całym kraju. Krzew o gładkiej, popielatej korze osiąga wysokość do 5 metrów tworząc rozgałęzioną koronę. Owocem krzewu są orzechy koloru brązowego otoczone twardą łupiną. Nazywane są potocznie orzechami laskowymi, z których uzyskuję się o lekko orzechowym zapachu olej.

Olej z orzechów laskowych /Corylus Avellana Seed Oil/:
Olej zimnotłoczony, otrzymany z orzechów laskowych. Jest bogaty  w witaminy A, E i kwas oleinowy. Posiada właściwości stabilizujące i ściągające. Wnika szybko w skórę, czyniąc ją miękką i elastyczną. Wzmacnia ściany naczynek krwionośnych, przyspiesza  regenerację naskórka oraz pobudza krążenie. Przeznaczony dla skóry przetłuszczającej się łojotokowej, z trądzikiem oraz z popękanymi naczynkami.

Sposób użycia:
- stosować bezpośrednio, dobrze i głęboko wnika w warstwę skóry
- używać jako czysty olej jako oliwkę do masażu
- kąpiel aromatyczno-nawilżająca. Do wanny wypełnionej 1/3 ciepłej wody walać 7-10 ml oleju. Dzięki skutecznemu przenikaniu do skóry warto łączyć z dodatkiem ulubionych olejków eterycznych.

Olej z orzecha laskowego oferowany przez firmę ETJA jest w 100% naturalny.

Przechowywanie:
Zawsze po użyciu zakręcaj buteleczkę i przechowuj w chłodnym i ciemnym miejscu.

Kraje pochodzenia:
Państwa Europy

Skład:
olej z orzecha laskowego (Corylus Avellana Seed Oil)

Producent / Podmiot odpowiedzialny:
ETJA S.C.
ul. Łęczycka 29
82-300 Elbląg

Opakowanie:
50ml
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Produkt niewskazany dla kobiet w ciąży i karmiących.
Recenzje kosmetyku Olej z orzecha laskowego 50ml - przeczytaj

opinie klientów:

Szczegóły kosmetyku Olej z orzecha laskowego 50ml
  • Producent: Etja-olejki
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 5908310446707
  • EAN: 5908310446707
Podobne produkty
Olej kokosowy virgin - Olej kokosowy Olej kokosowy virgin

Cena: 25.59 zł
Interesujący przez swój świeży, kokosowy smak i zapach. Doskonały do przygotowywania egzotycznych dań. Składniki:olej z miąższu kokosa*. *produkt pochodzący z upraw ekologicznych, objęty certyfikatem kontroli ECOCERT F-32600...
Żel do zębów dla dzieci bez fluoru EKO - Kosmetyki dla dzieci Żel do zębów dla dzieci bez fluoru EKO

Cena: 7.98 zł
Dokładnie oczyszcza płytkę nazębną. Zrównoważona formuła bez fluoru i barwników do pielęgnacji pierwszych ząbków dziecka. Nie zawiera silikonu, parafiny i innych produktów naftowych. Nie zawiera syntetycznych substancji zapachowych i barwników. Przebadana dermatologicznie. Zawiera surowce......
Olej kokosowy virgin - Kokos Olej kokosowy virgin

Cena: 14.89 zł
Promocja z: 16.99
Nierafinowany, tłoczony na zimno olej kokosowy, jeden z najzdrowszych oleji świata. Idealny na chleb, do pieczenia i smażenia (bezpieczny do głębokiego smażenia i w wysokich temperaturach). Świetny również jako balsam do ciała i włosów. Nawilża i łagodzi podrażnienia. Działa też jak naturalny filtr....
Dezodorant w kulce oliwka - bambus EKO 50ml - Dezodoranty Dezodorant w kulce oliwka - bambus EKO 50ml

Cena: 19.99 zł
KOSMETYKIdealny dla każdego typu skóry. Łagodna receptura z ekstraktem z oliwek i bambusa zapewnia ochronę przez cały dzień. Olejek szałwiowy nadaje przyjemny zapach.Zalecane stosowanie:Nałożyć na oczyszczoną skórę pod pachami.Skład (INCI):Aqua (Water), Alcohol*, Glycerin, Triethyl Citrate,......
Olej z pestek moreli virgin - Olej z pestek moreli Olej z pestek moreli virgin

Cena: 29.59 zł
Olej z pestek moreli charakteryzuje się pięknym delikatnym zapachem i smakiem przypominającym migdały. Zawiera NNKT (niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe), witaminy A, B, E oraz witaminę o działaniu antynowotworoym - B17. Zastosowanie: - Spożywcze - do sałatek i dań, które dobrze komponują się z.....
Olej sezamowy virgin - Olej sezamowy Olej sezamowy virgin

Cena: 29.48 zł
SKŁADNIKIolej sezamowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOlej sezamowy przypomina swą delikatnością orzechy laskowe. Stanowi ciekawe połączenie z sałatkami, ziarnami i makaronem.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna - 3441 kJ/837 kcalTłuszcz - 93 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone -.....
Olej kokosowy bezwonny - Olej kokosowy Olej kokosowy bezwonny

Cena: 50.79 zł
SKŁADNIKIolej kokosowy* bezwonny (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBezwonny olej kokosowy jest delikatnie przetworzony parą dzięki czemu jest neutralny w smaku i zapachu.   Produkt jest pakowany próżniowo w słoiki. Próżniowe zamknięcie jest gwarancja wysokiej jakości do momentu otw...
Olej z nasion ostropestu plamistego virgin - Olej z ostropestu Olej z nasion ostropestu plamistego virgin

Cena: 14.19 zł
SKŁADNIKIOlej z nasion ostropestu plamistego* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWedług literatury zielarskiej olej z nasion ostropestu stosowany wewnętrznie ma pozytywny wpływ na wątrobę, ponieważ zawiera sylimarynę. Działa osłaniająco. Wewnętrznie najlepiej stosować 3x dziennie po......
Olej rycynowy BIO 50ml - Oleje kosmetyczne Olej rycynowy BIO 50ml

Cena: 11.70 zł
KOSMETYKRącznik pospolity (Ricinus communis):Gatunek rośliny tropikalnej należący do rodziny wilczomleczowatych. Prawdopodobnie pochodzi z północno-wschodniej Afryki i Bliskiego Wschodu. Rozpowszechniona jako roślina uprawna na całym świecie. Owoce przybierają kształt trójkomorowej kolczastej......
Sklep prowadzony przez Glosel sp. z.o.o. sp.k., ul. Kolejowa 12E, 15-701 Białystok
Copyright © 2004-2019 CzaryMary.pl
Mapa galerii: 1 | 2 T
Zapisz się na nasz magiczny newsletter i odbierz
Kod 7% dodatkowego rabatu
od cen w CzaryMary. Kod ważny będzie przez 7 dni.
Adres e-mail jest nieprawidłowy
Wyrażam zgodę przetwarzanie podanego adresu e-mail w celu wysyłania treści marketingowej przez www.CzaryMary.pl zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 (Dz.U. z 1997 r. Nr 133 poz. 883 z zm.).
Dziękujemy za zapisanie się na newsletter!
W ciągu najbliższych kilku minut
(z reguły 5, w wyjątkowych sytuacjach do 90 min.)
na Twój adres e-mail
wyślemy wiadomość z kodem dającym 7% dodatkowego rabatu.
Możesz skorzystać z niego jeden raz!