Zamknij [X] |
Galeria
|
![]() |
![]() |
SKŁADNIKI
m±ka z pszenicy durum (semolina)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna semolina otrzymywana jest ze zmielonych ziaren twardej pszenicy durum (Triticum durum). Wykorzystywana jest głównie do produkcji makaronów typu spaghetti, czy cannelloni, nadaj±c im naturalny, bursztynowy kolor. Charakteryzuje się wyrazistym smakiem. Jest idealnym składnikiem do przyrz±dzania deserów, legumin, budyniów, a także do zagęszczania potraw.
WARTO¦Ć ODŻYWCZA W 100 g
Warto¶ć
energetyczna - 1485 kJ / 352 kcal
Tłuszcz - 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone - 1,8 g
Węglowodany - 63 g
w tym cukry - 0,4 g
Białko - 13
g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: orzeszki ziemne, orzechy, sezam, soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sklep prowadzony przez Glosel sp. z.o.o. sp.k., ul. Kolejowa 12E, 15-701 Białystok
Copyright © 2004-2019 CzaryMary.pl Mapa galerii: 1 | 2 |