Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Karczochy są bogate w błonnik, foliany, wit. C i K. To również doskonałe źródło magnezu, manganu, potasu, chromu, biotyny, niacyny, ryboflawiny, tiaminy i wit. A. Zawierają wiele antyoksydantów tj. kwercetynę, rutynę, antocyjany, kwas galusowy, luteolinę, kwas kawowy, kwas chlorogenowy i sylimarynę. Warzywa te bogate także w inulinę, naturalny prebiotyk niezwykle odżywczy dla „dobrych” bakterii w jelitach.
Sposób użycia: Karczoch można dodawać do zupy, napoju/koktajlu warzywno-owocowego.
Sposób przechowywania: Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w temperaturze pokojowej.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |