|
|
M±ka sojowa Opakowanie 1000 g zawiera 20 sugerowanych porcji.
|
Nasza cena:
15.99zł
|
|
M±ka z kaszy jaglanej 1kg Targroch Powstaje z łuskanego i mielonego ziarna prosa - to naturalnie bezglutenowe zboże, o cennych dla organizmu wła¶ciwo¶ciach odkwaszaj±cych i antyoksydacyjnych. Charakteryzuje się delikatnie orzechowym i słodko-gorzkim posmakiem. Jest doskonała do słodkich i...
|
Nasza cena:
10.09zł
|
|
Ekologiczna m±ka z nasion lnu br±zowego może być stosowana samodzielnie lub jako dodatek do innych m±k. Polecamy do wypieku pieczywa, wyrobów cukierniczych oraz przyrz±dzania deserów, m.in. kisieli, budyni. Może służyć również jako posypka lub panierka.
|
Nasza cena:
7.15zł
|
|
Sypka mieszanka do przygotowania ciast. Produkt bezglutenowy.
|
Nasza cena:
16.01zł
|
|
M±ka z bananów warzywnych (plantany, platany) jest neutralna w smaku można więc przyrz±dzać z niej dania zarówno słodkie jak i wytrawne. Doskonała także jako zagęszczacz do zup lub sosów.
|
Nasza cena:
15.41zł
|
|
Ekologiczna m±ka z płaskurki otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren jednego z najstarszych, udomowionych gatunków PSZENICY. Polecamy do wypieku chleba, któremu nadaje lekko orzechowy posmak. Doskonała również do wyrobu makaronów, a także jako dodatek do zup, ciast i pieczonych warzyw.
|
Nasza cena:
8.80zł
|
|
M±ka ze ¶wieżego pełnego przemiału ziarna płaskurki ekologicznej.
|
Nasza cena:
11.46zł
|
|
M±ka ze ¶wieżego pełnego przemiału ziarna samopszy ekologicznej.
|
Nasza cena:
12.77zł
|
|
Ekologiczna m±ka teff otrzymywana jest ze zmielonych ziaren miłki abisyńskiej. Dodaje potrawom lekko orzechowego aromatu. Od wieków stosowana przez ludno¶ć z krajów afrykańskich do przyrz±dzania tradycyjnego chleba, zwanego injera. Polecamy do wypieku pieczywa, placków, ciast, ciasteczek,...
|
Nasza cena:
14.81zł
|
|
Ekologiczna m±ka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych. Bardzo dobrze miesza się z innymi m±kami. Nadaje potrawom wyj±tkowy smak. Polecamy do wypieku chleba, ciast, nale¶ników, makaronów.
|
Nasza cena:
19.37zł
|
|
Ekologiczn± m±kę z konopi uzyskuje się poprzez zmielenie i odtłuszczenie nasion konopi. Charakteryzuje się lekko orzechowym smakiem i aromatem. Polecamy jako dodatek do wypieków, placków, nale¶ników, deserów, jogurtów, a także do doprawiania zup i sosów.
|
Nasza cena:
9.09zł
|
|
Topinambur pochodzi z Ameryki Północnej. Po wykopaniu topinamburu z ziemi nie da się go długo przechowywać w postaci ¶wieżej, w postaci suszonej i zmielonej można go przechowywać cały rok i tworzyć z niego różne dania. M±ka z topinamburu może służyć do wielu celów np.: placki z topinamburu (tak jak...
|
Nasza cena:
34.22zł
|
|
SKŁADNIKIekologiczna m±ka z quinoa 100 %. OPISEkologiczna m±ka z quinoa otrzymywana jest ze zmielonych, nieprażonych ziaren komosy ryżowej. Bardzo dobrze miesza się z innymi m±kami. Idealna do domowego pieczywa, ciast, placków, nale¶ników, makaronów. WARTO¦Ć ODŻYWCZA W 100 gWarto¶ć energetyczna...
|
Nasza cena:
12.86zł
|
|
Ekologiczna m±ka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych. Bardzo dobrze miesza się z innymi m±kami. Nadaje potrawom wyj±tkowy smak. Polecamy do wypieku chleba, ciast, nale¶ników, makaronów.
|
Nasza cena:
14.56zł
|
|
Bio M±ka z kasztanów jadalnych bezglutenowa 250 g
|
Nasza cena:
18.54zł
|
|
M±ka z żołędzi była dawniej używana jako pokarm, szczególnie w czasach gdy brakowało jedzenia. Współczesne badania potwierdziły jej bardzo wysok± warto¶ć odżywcz± oraz zawarto¶ć cennych dla zdrowia składników. W porównaniu z m±ka zbożow± jest kilkakrotnie bogatsza w potas, wapń i magnez , czyli...
|
Nasza cena:
15.20zł
|
|
Ekologiczna m±ka z samopszy otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren jednego z najstarszych, udomowionych gatunków PSZENICY. M±ka z PSZENICY samopszy stanowi idealny składnik do wypieku razowego pieczywa, ciast, ciasteczek, a także nale¶ników i gofrów.
|
Nasza cena:
9.04zł
|