Makaron noodle konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat...
Głównym składnikiem Bio Diet Noodle jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największym konsumentem tej żywności na...
SKŁADNIKImąka z ryżu brązowego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISProdukt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1533 kJ / 362 kcal Tłuszcz: 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 75,7 g w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,7 g...
SKŁADNIKImąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzuć makaron do wrzącej wody i...
24 godziny + czas dostawy
Promocja! Nasza cena: 10.99zł Cena rynkowa: 14.09 zł
Makaron bezglutenowy z ciecierzycy w kształcie muszelek można śmiało użyć w różnego rodzaju kuchniach świata. Świetnie nadaje się do sałatek, ale również w innych wariantach, m.in do zup czy sałatek. Warto też dodać fakt, iż makaron jest bezglutenowy oraz przyjazny jest dla wegan i wegetarian,...
Makaron kukurydziany jest bogata w błonnik i witaminy B, E oraz A. Zawiera składniki mineralne, takie jak żelazo, potas, fosfor i magnez. Mąka kukurydziana z której otrzymuje się makaron zawiera więcej błonnika niż mąka pszenna, nie zakwasza tak bardzo organizmu. Makaron ten ma wyjątkowy smak i...
Makaron kukurydziany jest bogata w błonnik i witaminy B, E oraz A. Zawiera składniki mineralne, takie jak żelazo, potas, fosfor i magnez. Mąka kukurydziana z której otrzymuje się makaron zawiera więcej błonnika niż mąka pszenna, nie zakwasza tak bardzo organizmu. Makaron ten ma wyjątkowy smak i...
SKŁADNIKImąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISBezglutenowy makaron wegański.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować około 6 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1453 kJ / 343 kcal Tłuszcz: 1,70 g; w tym kwasy nasycone: 0,30 g; Węglowodany: 56 g; w tym cukry: 2,20...
Bezglutenowy makaron z zielonego groszku w kształcie muszelek charakteryzuje się pięknym zielonym kolorem, dlatego świetnie się będzie komponować z wszelkiego rodzaju sosami.
Bezglutenowy makaron z zielonego groszku w kształcie świderek charakteryzuje się pięknym zielonym kolorem, dlatego świetnie się będzie komponować z wszelkiego rodzaju sosami.
Przede wszystkim co wyróżnia makaron z soczewicy to kolor. Makron jest lekko strawny oraz smaczny, więc warto go uwzględnić w diecie. Również dużym plusem jest fakt, że jest ON bezglutenowy oraz przyjazny weganom i wegetarianom oraz jest bogaty w składniki odżywcze.
Przede wszystkim co wyróżnia makaron z soczewicy to kolor. Makron jest lekko strawny oraz smaczny, więc warto go uwzględnić w diecie. Również dużym plusem jest fakt, że jest ON bezglutenowy oraz przyjazny weganom i wegetarianom oraz jest bogaty w składniki odżywcze
Makaron jaglany wytwarzany z maki jaglanej (prosa), jest niezwykle bogatym źródłem witamin B1 i B3 oraz żelaza, magnezu, błonnika, potasu i fosforu. Jest ON zasadotwórczy, czyli nie zakwasza organizmu tak jak wiele innych produktów zbożowych.
Makaron spaghetti konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania...
SKŁADNIKImąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISProdukt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życiaWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1451 kJ / 343 kcal Tłuszcz: 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 52,3 g w tym cukry: 1,7 g Błonnik:...
SKŁADNIKImąka z zielonej SOI* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5...
SKŁADNIKI mąka z fasoli czarnej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczny makaron z czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można...
SKŁADNIKImąka z żółtej soczewicy* (75 %), mąka kasztanowa* (25 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować około 6 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1469 kJ / 347 kcal Tłuszcz: 1,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 59 g w tym cukry: 5,8...