Octy jabłkowe, winne oraz balsamiczne mogą być wykorzystywane zarówno podczas prac kuchennych, jak i do pielęgnacji skóry. Jeżeli szukasz produktów stworzonych wyłącznie z ekologicznych i starannie dobranych składników pochodzenia naturalnego, z pewnością zainteresuje Cię nasza bogata oferta olejów. Doskonale wyważony smak, niezwykły aromat oraz magiczny zapach zadowolą podniebienie nawet najbardziej wymagających konsumentów.
Jeżeli chcesz żyć zdrowo i w zgodzie z Naturą, sięgnij po nasze produkty, zacznij od zasobów octów!
SKŁADNIKI Ocet z jabłek ekologicznych 5% OPIS Ocet jabłkowy jest produktem znanym od setek lat. Już w starożytnej medycynie doceniano jego właściwości. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 98 kJ / 23,6 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 5,9 g w tym...
SKŁADNIKIOcet z ekologicznego cydru OPISOcet cydrowy nadaje przyjemnego, delikatnego smaku marynatom i piklom, które stają się łagodniejsze. Idealny do mięs, ryb i sosów. Ocet cydrowy uzyskiwany jest w wyniku fermentacji ekologicznego cydru. Naturalnie mętny. Występujący osad tworzą naturalne...
SKŁADNIKI ekologiczny cydr jabłkowy OPIS Ekologiczny, niefiltrowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5%. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową niskoprocentowego ekologicznego wina jabłkowego (cydru). Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych. Skład: ocet z jabłek ekologicznych (5%)
Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową niskoprocentowego ekologicznego wina jabłkowego (cydru). Naturalnie mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych. Składniki: ocet z jabłek ekologicznych Sposób użycia: Przed spożyciem...
SKŁADNIKIocet jabłkowy niefiltrowany* (* z upraw biodynamicznych) OPISOcet nie z koncentratu, niepasteryzowany. Kwasowość: 5%. Zawiera naturalny osad. Przed spożyciem wstrząsnąć. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 75 kJ/18 kcalTłuszcz: 0,1 gw tym kwasy nasycone: 0,02 gWęglowodany: 0,4...
ZDROWA ŻYWNOŚĆ Ocet jabłkowy niefiltrowany kwasowość 5%. Dojrzałe jabłka zbierane są z gospodarstw biodynamicznych. Są one delikatnie tłoczone. Naturalny sok jabłkowy jest starannie przetwarzany i fermentowany do pysznego octu jabłkowego. Nie jest filtrowany i nie jest wykonany z koncentratu. Ocet...
SKŁADNIKIgotowany moszcz winogronowy*, ocet balsamiczny z Modeny* (min. 10%) (gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny*) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów. WARTOŚĆ...
SKŁADNIKIgotowany moszcz winogronowy*, ocet winny* (*składniki ekologiczne) OPISWspaniały smak wynika z użycia odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna -...
SKŁADNIKIwoda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOcet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUżyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek,...