Dział z m±k± i skrobi±. Dbało¶ć o zdrowie oraz przestrzeganie diety bazuj±cej na naturalnych składnikach to sprawa priorytetowa dla wszystkich osób, które szanuj± własne zdrowie i nie godz± się na kompromisy w kwestii żywienia. Jeżeli i Ty zwracasz uwagę na to co jesz i wci±ż poszukujesz zdrowych zamienników dla podstawowych składników diety, z pewno¶ci± zainteresuje Cię nasza oferta m±k i skrobi.
Przekonasz się sam, że potrawy m±czne wcale nie musz± wywoływać negatywnych powikłań i kojarzyć się z niekontrolowanym przyrostem kilogramów!
Ekologiczna m±ka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych. Bardzo dobrze miesza się z innymi m±kami. Nadaje potrawom wyj±tkowy smak. Polecamy do wypieku chleba, ciast, nale¶ników, makaronów. Składniki: m±ka kasztanowa* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)...
M±ka orkiszowa razowa (ciemna) M±ka orkiszowa razowa otrzymywana jest z pełnego przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Zawiera gluten dobrze przyswajalny przez organizm. M±ka ta bardzo dobrze miesza się z innymi m±kami powoduj±c lekko¶ć wypieków. Zastosowanie M±ka orkiszowa idealnie nadaje...
M±ka migdałowa Z jednej strony powinna być produktem dobrze znanym, z drugiej jednak budzi spore zainteresowanie i jest pewnego rodzaju odkryciem. To bardzo zdrowy, ale i kaloryczny produkt – podobnie jak migdały, z których powstaje. Czym wyróżnia się m±ka migdałowa, jakie ma zastosowanie, i czy...
M±ka migdałowa Z jednej strony powinna być produktem dobrze znanym, z drugiej jednak budzi spore zainteresowanie i jest pewnego rodzaju odkryciem. To bardzo zdrowy, ale i kaloryczny produkt – podobnie jak migdały, z których powstaje. Czym wyróżnia się m±ka migdałowa, jakie ma zastosowanie, i czy...
Tapioka jest bardzo smacznym ekstraktem pozyskiwanym z manioku ? egzotycznej ro¶liny stanowi±cej podstawę diety w Ameryce Południowej. Dostarcza organizmowi energię w postaci węglowodanów z warto¶ciowymi minerałami. Jest lekkostrawna, nie zawiera glutenu, dlatego jest szczególnie polecana dla osób...
SKŁADNIKI m±ka pszenna razowa typ 2000* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna m±ka pszenna typ 2000 jest m±k± pełnoziarnist±, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna pszenicy zwyczajnej. Nadaje wytrawny smak, st±d doskonała do wypieku pełnoziarnistego pieczywa, do...
M±ka owsiana Kraj pochodzenia: Polska Informacja o alergenach –W zakładzie pakowane s± również: sezam, migdały, produkty zawieraj±ce gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wyst±pienia w produkcie tych surowców. Przechowywanie: Przechowywać w miejscu...
M±ka z komosy ryżowej Quinoa, czyli komosa ryżowa, to bardzo cenna ro¶lina, zaliczana do grona superżywno¶ci. Jej dobroczynne wła¶ciwo¶ci można czerpać nie tylko z całych ziaren, ale także z przygotowywanej z nich m±ki, w szlachetnym kolorze ko¶ci słoniowej. Kraj pochodzenia: Peru Opakowanie 1000 g...
M±ka ryżowa M±ka ryżowa powstaje poprzez zmielenie na drobno ziaren ryżu. Jest nieodł±cznym składnikiem kuchni japońskiej, a także istotn± czę¶ci± diety bezglutenowej. W Kraju Kwitn±cej Wi¶ni wykorzystywana jest do wyrobu ryżowych makaronów, klusek i papieru, a w kuchni polskiej sprawdzi się jako...
24 godziny + czas dostawy
Promocja! Nasza cena: 6.99zł Cena rynkowa: 7.99 zł
M±ka z cieciorki Besan - niezast±piony składnik kuchni indyjskiej oraz ważny element diety ro¶linnej i bezglutenowej. Chociaż nie jest jeszcze tak popularny jak m±ka pszenna, to cieszy się uznaniem w¶ród miło¶ników nowych smaków, zdrowego odżywiania i eksperymentów kulinarnych. Co warto o nim...
M±ka z amarantusa Kraj pochodzenia: Indie M±ka z amarantusa jest naturalnym Ľródłem: ? Witaminy C – która pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odporno¶ciowego ? Fosforu – który wspomaga utrzymanie zdrowych ko¶ci i zębów ? Magnezu – który przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i...
M±ka gryczana Kraj pochodzenia: Polska Informacja alergenna: W zakładzie pakowane s± również: sezam, migdały, produkty zawieraj±ce gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wyst±pienia w produkcie tych surowców. Sposób przechowywania: Przechowywać w...
M±ka sojowa Kraj pochodzenia: Czechy Informacja o alergenach –W zakładzie pakowane s± również: sezam, migdały, produkty zawieraj±ce gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wyst±pienia w produkcie tych surowców. Przechowywanie: Przechowywać w miejscu...
WYSOKA ZAWARTO¦Ć BŁONNIKA SKŁADNIKI m±ka z pszenicy samopszy pełnoziarnista* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna m±ka z samopszy otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren jednego z najstarszych, udomowionych gatunków pszenicy. M±ka z pszenicy samopszy stanowi...
SKŁADNIKI Składniki: m±ka z pszenicy płaskurki pełnoziarnista* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna m±ka z płaskurki otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren jednego z najstarszych, udomowionych gatunków pszenicy. Polecamy do wypieku chleba, któremu nadaje lekko...