|
|
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem – jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w...
|
Nasza cena:
26.25zł
|
|
Sos sojowy Tamari 50% mniej soli, bezglutenowy. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
47.43zł
|
|
Sos sojowy Tamari 50% mniej soli, bezglutenowy. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
30.81zł
|
|
Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy.
|
Nasza cena:
21.81zł
|
|
Tradycyjne Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
19.13zł
|
|
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w...
|
Nasza cena:
15.70zł
|
|
Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez co najmniej 12 miesięcy. Zastosowanie: dodatek do potraw, w których wymagany jest wyrazisty smak. Pochodzenie składników: Rolnictwo spoza UE.
|
Nasza cena:
25.43zł
|
|
Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
23.42zł
|
|
Tradycyjne Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
39.59zł
|
|
Tradycyjne Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
26.63zł
|
|
Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
45.46zł
|
|
Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
30.81zł
|
|
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem – jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w...
|
Nasza cena:
30.81zł
|
|
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracilł charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w...
|
Nasza cena:
20.73zł
|
|
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
23.82zł
|