Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Agar jest używany jako substancja żelująca, substancja zagęszczająca oraz stabilizator. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego.
Agar* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Agar agar rozpuścić w letniej wodzie. Podgrzać do wrzenia. Zostawić do ostudzenia. Podczas studzenia roztwór wodny tworzy żel (po 20 minutach – struktura włóknista, po 2 – 3 godzinach – struktura galarety). Agar zachowuje konsystencję w temperaturze pokojowej.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
PORTO-MUINOS, S.L., POL. O ACEVEDO, PARCELA 14, 15185 CERCEDA
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |