Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Ekologiczny groch żółty połówki znajduje zastosowanie głównie w tradycyjnych potrawach, takich jak grochówka czy wigilijny groch z kapustą i grzybami. Polecamy także do zup, potraw jednogarnkowych, jako nadzienie do pierogów, past do chleba, bezmięsnych pasztetów i kotletów.
Groch żółty połówki* 100% (*składniki ekologiczne objęte certyfikatem kontroli).
Groch należy przepłukać, gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 40-45 minut. Groch solimy dopiero pod koniec gotowania.
Bio Planet S.A., Fabryczna 9B, 05-084 Leszno k. Warszawy
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |