Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Pąki kwiatowe palmy kokosowej zawierają sok, który jest bogaty w enzymy, kwas octowy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały.
Sok ten jest wykorzystywany do produkcji CUKRU KOKOSOWEGO.
INDEKS GLIKEMICZNY ( w 100g) :
Cukier rafinowany - 68
Cukier trzcinowy - 61
Klon - 54
Miód - 48
Agawa - 40
Cukier kokosowy - 35
Cukier ten jest długotrwałym źródłem energii.
Im mniejszy indeks glikemiczny tym stabilniejszy poziom cukru.
TROPICAI - COCONUT BLOSSOM
CUKIER KOKOSOWY
Skład: 100% czysty, nierafinowany organiczny cukier kokosowy (Cocos nucifera) pozyskiwany w tradycyjny sposób ze świeżego soku z pąków kwiatowych
palmy kokosowej z upraw ekologicznych DE-ÖKO-012 / Rolnictwo spoza UE.
Wartość odżywcza: 100g
Wartość energetyczna: 1605 KJ / 378 kcal
*%RDA - oznacza % realizacji zalecanego dziennego spożycia.
Najlepiej spożyć przed:
data minimalnej trwałości podana na spawie opakowania
Zawartość netto: 250 g
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |